Mekaniska lås

Traditionella lås levererade med stor yrkeskunskap

Att kunna låsa dörren och vara trygg i att ingen obehörig kan komma in är ett grundläggande behov som vi alla är bekanta med. Trots det mekaniska låsets grundläggande funktion är låssystemens värld mycket komplex med bland annat patentskydd för otillåten kopiering och behovsanpassningar.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Certifierad anläggarfirma med branschens bästa låssmeder

På Great Security är vi stolta över att berätta att vi har branschens bästa låssmeder. Vi är certifierad anläggarfirma för låssystem och har flera certifierade låsmästare. På våra olika orter finns kompetenta och erfarna låssmeder som lyckats bemästra låssystemens komplexa värld och all hårdvara runt dörrmiljöer.

Lås utformade utifrån kundens behov

Med hjälp av yrkeskunskap och branscherfarenhet kan Great Securitys projektledare och låssmeder genomföra behovsanalyser för att utforma de lösningar med låssystem som är bäst för just er situation och era behov.

För vissa kunder är en dynamisk lösning viktigt, till exempel med flexfunktion för att kunna flexa om låset utan fysisk omläggning av cylinder. För andra kunder utformas hög och låg skyddsnivå i samma låssystem beroende på kundens behov och krav. Great Security utformar även kostnadseffektiva lösningar för de kunder där kostnaden är av högsta prioritet. För samtliga kunder använder Great Security branschledande fabrikat för att säkerställa god och långvarig service för er som kund.

Välkommen till någon av våra låsbutiker!

För att finnas tillgänglig för dig som kund har Great Security lokal närvaro på ett stort antal orter. Great Security har 30 låsbutiker med engagerade medarbetare som bland annat kan hjälpa dig med nyckel- och cylindertillverkning, rådgivning och materialleveranser.

För att underlätta för dig erbjuder vi:

Nyckel- och cylindertillverkning

Great Securitys låssmeder tillverkar nycklar och cylindrar anpassade till kundens system.

Rådgivning

Great Security är din rådgivande partner i alla dina frågor gällande låssystem.

Nyckeladministration

Sköts i din närmaste Great Security-butik, t.ex. utlämning av nycklar och förvaring av fastighetsskötarnycklar.

Läs mer

Serviceavtal

Säkerställer funktion och att anläggningen behåller sin garanti med fackmannamässig årlig service.

Läs mer

Vill du veta mer?