Industrial Vision System

Höghastighetskameror för industrin

För att hjälpa företag inom tillverkningsindustrin att uppnå hög driftsäkerhet har Great Security utvecklat Industrial Vision System, en avancerad kameralösning som tillgodoser övervakningsbehovet för att kvalitetssäkra och åtgärda eventuella fel i produktionsflödet.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Minskade stopptider och effektiviserad produktion

Inom viss tillverkningsindustri är produktionsflödet snabbare än vad ett mänskligt öga effektivt kan följa. I dessa lägen är Great Securitys lösning med höghastighetskameror en optimal lösning. Med Industrial Vision System kan produktionens operatörer enkelt felsöka var i processflödet som ett fel har uppstått för att sedan åtgärda det och minska stopptiderna samt effektivisera produktionen.

Mjukvaran möjliggör även att anställda på andra geografiska platser kan få åtkomst till systemet, förutsatt att detta tillåts. En produktionschef på ett kontor kan därmed följa produktionen i en anläggning.

Så fungerar Industrial Vision System

De mobila kamerorna placeras av produktionens operatörer på intressepunkter i produktionslinan där misstänkta fel uppstår. Lösningen är utvecklad för att vara så lätthanterlig som möjligt för operatörerna och är därför utformad som en ”plug and play”-lösning byggd från ett PoE-nätverk. Det gör att installationen blir enkel och sömlös samt att onödiga kablar undviks på känsliga punkter i applikationen. Med smarta treledade monteringsarmar för både kameror och belysning kan position och vinkel smidigt korrigeras.

Kamerorna levererar upp till 250 bilder per sekund, vilket möjliggör en precis översikt av processen och gör det lätt att genomföra felsökning. För att få bästa möjliga kvalitet på bilderna använder Great Security effektiva och smidiga LED-belysningar där så behövs. Systemet har hög skalbarhet för att lösningen ska kunna anpassas utifrån kundens behov.