Mindre företag

Kostnadseffektiv säkerhet för det mindre företaget

Fysisk säkerhet är ett område som, utan en erfaren rådgivare, kan upplevas som svårt. Betydelsen av en korrekt säkerhetslösning är stor eftersom inbrott, intrång av obehöriga eller brand i era lokaler kan göra stor skada både på er verksamhet och era medarbetares välmående. Låt Great Security ta hand om er säkerhetslösning så att ni till fullo kan fokusera på er affärsverksamhet samtidigt som era lokaler, egendomar och medarbetare är trygga!

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Paketering utifrån era trygghetsbehov

Great Security har stor erfarenhet av att arbeta med mindre företag och kan hjälpa er bedöma vilka säkerhetsrisker som finns och hur dessa bemöts på ett kostnadseffektivt sätt. För att underlätta för mindre företag har Great Security utvecklat en paketering som kan väljas i tre olika nivåer beroende på hur omfattande era trygghetsbehov är.

Önskar ni full kontroll och översikt över era lokaler med inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning? Eller är ni intresserade av en enklare lösning med inbrottslarm som möter kraven från ert försäkringsbolag? I samtliga nivåer av paketeringen erbjuder Great Security även larmförmedling, smidig Connect-tjänst där ni kan styra och övervaka er säkerhetslösning i mobilen, fjärrservice och rådgivning.

Brons-paketet för ert företag

Brons-paketet riktar sig till företag som önskar en trygg och bekväm lösning. Säkerhetssystemet i brons-paketet utgörs av inbrottslarm kombinerat med larmförmedling. Great Security hanterar säkerhetslösningen med fjärrsupport, vilket gör att eventuella fel kan avhjälpas snabbt och till en lägre kostnad. Du som kund kan även styra och övervaka systemet genom en användarvänlig Connect-tjänst i mobilen.

Silver-paketet för ert företag

Great Securitys silver-paket riktar sig till företag med större trygghetsbehov, där smidighet för personalen och effektivt skydd mot obehöriga är prioriterat. I Silver-paketet inkluderas, utöver inbrottslarm, även passersystem. Ett passersystem ger er kontroll över era lokaler och säkerställer att era medarbetare smidigt kan ta sig in i era lokaler och att obehöriga effektivt stängs ute.

Guld-paketet för ert företag

Guld-paketet riktar sig till företag med stora trygghetsbehov som vill säkerställa en fullständig lösning för fysisk säkerhet. I Guld-paketet integreras inbrottslarm och passersystem med kameraövervakning. Det ger er full kontroll och översikt över era lokaler, där larm och tillträden kan verifieras med hjälp av kameraövervakning.

Har ert företag redan ett säkerhetssystem?

Har ert företag redan en befintlig säkerhetslösning som ni inte är redo att uppdatera, men önskar ändå en säkrare och mer bekväm tillvaro? Låt Great Security ta hand om er befintliga säkerhetslösning!

Kompletta säkerhetslösningar för ert företag

Great Security är en rådgivande samarbetspartner som alltid levererar den lösning som är bäst för dig som kund. Utöver den presenterade paketeringen erbjuder Great Security även andra smarta säkerhetslösningar.

Fler smarta tjänster

Serviceavtal

Med serviceavtal genomförs årliga kontroller för att säkerställa funktion och långsiktig hållbarhet.

Läs mer

Rådgivning

Great Security är er rådgivande partner i samtliga säkerhetsfrågor.

Hosting av programvara

Korrekt och säker datalagring – ni slipper oroa er för virus, certifikat och back-ups!

Fjärrsupport

Genom fjärrservice kan Great Security på distans fort säkerställa funktion vid eventuella problem.

Nyckel- och tagghantering

Sköts i er närmsta Great Security-butik, t.ex. utlämning av nycklar och fastighetsskötare.

Läs mer

Larmuppkoppling

Vid utlöst larm går en signal till aktuell larmcentral.

Vill du veta mer?

Aktuellt