Mindre företag

Kostnadseffektiv säkerhet för det mindre företaget

Fysisk säkerhet är ett område som, utan en erfaren rådgivare, kan upplevas som svårt. Betydelsen av en korrekt säkerhetslösning är stor eftersom inbrott, intrång av obehöriga eller brand i era lokaler kan göra stor skada både på er verksamhet och era medarbetares välmående. Låt Great Security ta hand om er säkerhetslösning så att ni till fullo kan fokusera på er affärsverksamhet samtidigt som era lokaler, egendomar och medarbetare är trygga!

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Säkerhet utifrån era trygghetsbehov

Great Security har stor erfarenhet av att arbeta med mindre företag och kan hjälpa er bedöma vilka säkerhetsrisker som finns och hur dessa bemöts på ett kostnadseffektivt sätt. För att underlätta för er finns alla säkerhetslösningar ni kan tänkas behöva hos Great Security – vi hjälper er att anpassa lösningen utifrån omfattningen på era trygghetsbehov.

Önskar ni full kontroll och översikt över era lokaler med inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning? Eller är ni intresserade av en enklare lösning med inbrottslarm som möter kraven från ert försäkringsbolag? För alla former av fysisk säkerhet erbjuder Great Security även larmförmedling, smidig Connect-tjänst där ni kan styra och övervaka er säkerhetslösning i mobilen, fjärrservice och rådgivning.

Har ert företag redan en befintlig säkerhetslösning som ni inte är redo att uppdatera, men önskar ändå en säkrare och mer bekväm tillvaro? Låt Great Security ta hand om er befintliga säkerhetslösning!

Fler smarta tjänster

Serviceavtal

Med serviceavtal genomförs årliga kontroller för att säkerställa funktion och långsiktig hållbarhet.

Läs mer

Rådgivning

Great Security är er rådgivande partner i samtliga säkerhetsfrågor.

Hosting av programvara

Korrekt och säker datalagring – ni slipper oroa er för virus, certifikat och back-ups!

Läs mer

Fjärrsupport

Genom fjärrservice kan Great Security på distans fort säkerställa funktion vid eventuella problem.

Nyckel- och tagghantering

Sköts i er närmsta Great Security-butik, t.ex. utlämning av nycklar och fastighetsskötare.

Läs mer

Larmuppkoppling

Vid utlöst larm går en signal till aktuell larmcentral.

Vill du veta mer?

Aktuellt