Passersystem

Smidig passering och effektivt skydd

Med ett passersystem från Great Security kan rätt personer smidigt ta sig in i era lokaler och byggnader, och obehöriga effektivt stängas ute. Great Security levererar kostnadseffektiva passerkontrollslösningar som kan integreras med flera funktioner såsom porttelefon och bokningssystem.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Så får ni ökad passerkontroll till era lokaler och fastigheter

Passersystemets huvudsakliga funktion är att skapa smidig passering och ökad kontroll av tillträde till utvalda utrymmen. Det inkluderar när, var och hur olika personer får passera och hanteras genom kodbärare, såsom taggar, passerkort eller mobiltelefoner. Great Security anpassar passersystemets omfattning utifrån era specifika behov – vilka utrymmen inom anläggningen som passersystemet ska inkludera, om det finns olika behörighets- och / eller larmklasser och hur systemet ska styras och administreras.

  • Genom att styra behörigheter får ni kontroll över era utrymmen.
  • Behörigheter kan enkelt uppdateras och tidsbegränsas, exempelvis kan fastighetsskötarens tagg programmeras för att endast fungera under dagtid.
  • Om en passertagg till ett passersystem förloras spärrar Great Security enkelt taggen – minskade kostnader för dig som kund.
  • Vid en eventuell incident i era lokaler kan ni enkelt spåra i systemet vem som besökt lokalen samt vid vilken tidpunkt.

 

Passersystem öppnar inte bara dörrar

Ett passersystem kan generera fler smarta funktioner. Ofta kopplas porttelefonen till passersystemets entrédörrar. Det underlättar passering för besökare och gäster men säkerställer även att eventuella portkoder inte hamnar på vift.

För bostadsfastigheter och kontorsfastigheter kopplas lämpligtvis passersystemet ihop med ett bokningssystem till fastighetens gemensamma lokaler. För att göra lösningen ännu mer användarvänlig kan den kopplas till passersystemets digitala informationstavla. Med en stor och användarvänlig färgskärm som placeras i exempelvis trappuppgången kan den fastighetsansvarige kommunicera med alla i fastigheten och enkelt dela information om felanmälningar, trapphusregister och bokningsmöjligheter.

För en komplett lösning erbjuder Great Security även

Serviceavtal

Serviceavtal med årliga kontroller säkerställer funktion och längre hållbarhet för ert system.

Läs mer

Hosting

Great Security säkerställer att datalagringen av passersystemet sköts på ett korrekt och säkert sätt. Ni slipper oroa er för virus, certifikat och back-ups!

Läs mer

Tagghantering

Great Security hanterar beställningar och uppdateringar av taggar och sköter hantering av utlämning av dessa samt kvittenser.

Läs mer

Fjärrservice

Genom fjärrservice kan Great Security på distans fort säkerställa funktion vid eventuella problem, vilket sparar både tid och pengar.

Administration

Underhåll av passersystem genom att t.ex. administrera behörigheter, ersätta förlorade taggar och uppdatera telefonnummer till porttelefon.

Rådgivning

Great Security är din rådgivande säkerhetspartner och hjälper dig med alla dina säkerhetsfrågor – passersystem och andra typer av säkerhetssystem.

Vill du veta mer?