Fastighetsförvaltare

En professionell säkerhetspartner för fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare förväntas hantera många frågor från hyresgästerna. Att vara expert inom samtliga områden kan vara svårt, framförallt när hyresgästernas önskemål vidgas till nya tjänsteområden. Var därför proaktiv och inkludera fysisk säkerhet i ert erbjudande genom partnerskap med Great Security. Med vår rådgivning kan ni erbjuda ett heltäckande erbjudande, vilket förenklar vardagen för era slutkunder och hjälper er att fördjupa era kundrelationer.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Great Security gör det enkelt att erbjuda fysisk säkerhet

Great Security arbetar för att skapa ett långsiktigt partnerskap med er som fastighetsförvaltare. Ni är experter på era kunder och deras situation, vi är experter på hur vi hanterar kundens trygghetsbehov. Med ett brett utbud av fysisk säkerhet och djup kunskap gällande tekniken och anpassningar skapar vi kostnadseffektiva lösningar och en tryggare tillvaro för era kunder.

Exempel på säkerhetssystem som Great Security kan installera och underhålla är passersystem, låssystem, dörrautomatiker och brandlarm. Great Security erbjuder även systematiskt brandskyddsarbete och säkerhetsutbildningar såsom utbildning för anläggningsskötare. För att underlätta för er som fastighetsförvaltare kompletteras även våra säkerhetslösningar med olika faciliterande tjänster såsom serviceavtal samt nyckel- och tagghantering.

Tillsammans skapar vi en bekväm tillvaro och en nöjd slutkund!

Hantering i våra butiker

För att finnas tillgänglig för dig som kund har Great Security lokal närvaro på ett stort antal orter, med totalt 30 låsbutiker. I dessa butiker kan vi hjälpa er och era kunder med bland annat nyckel- och taggtillverkning, utlämning av nycklar och taggar, förvaring och hantering av fastighetsskötarnycklar samt rådgivning och materielleveranser.

Fler smarta tjänster som underlättar för er

Serviceavtal

Genom serviceavtal med regelbundna kontroller säkerställs funktion och hållbarhet för era system.

Läs mer

Rådgivning

Great Security är er rådgivande säkerhetspartner och hjälper er med alla era och era kunders säkerhetsfrågor.

Administration nycklar och taggar

Nyckel- och taggadministration inklusive förvaring och hantering av huvudnyckel och fastighetsskötarnyckel.

Läs mer

Fjärrservice

Genom fjärrservice kan Great Security på distans fort säkerställa funktion vid eventuella problem, vilket sparar både tid och pengar.

Hosting

Great Security säkerställer att datalagringen av era system sköts på ett korrekt och säkert sätt. Ni slipper oroa er för virus, certifikat och back-ups!

Läs mer

Nyckel- och cylindertillverkning

Great Securitys låssmeder tillverkar nycklar och cylindrar anpassade till era system.

Vill du veta mer?

Aktuellt