expand_more

Lund

expand_more

Great Security Lund

Butik och kontor

Vi i Lund hjälper företag och privatpersoner med lösningar inom lås, larm och säkerhet

VI FINNS NU I NYA LOKALER

VI HAR FLYTTAT TILL VÅRA NYA LOKALER!

Vi finns numera på Magistratsvägen 10, 226 43 Lund, se den röda markeringen på kartan nedan.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL VÅR NYA BUTIK!

Vår butik i Lund – Lokalt och personligt

Hos oss i Lund kan du få hjälp med det mesta som rör lås och säkerhet. Vår trevliga personal finns alltid redo för att hjälpa dig med dina problem och hitta lösningar. Till vår butik är alla välkomna – såväl lekmän som proffs.

Hos oss kan du få hjälp med installation av:

  • Larminstallation inom företagslarm, inbrottslarm, brandlarm & driftlarm.
  • Brandsäkerhet
  • Kamerabevakning
  • Passersystem
  • Dörrautomatik
  • Lås och nycklar

Vi hjälper privatpersoner och företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

 

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och
möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

Vill du veta mer? Ring 020-15 00 15