Kameraövervakning / CCTV

Skapa trygghet med kameraövervakning

Kameralösningar är ett effektivt sätt att övervaka önskade områden. Kamerasystemen skapar trygghet och spårbarhet, och kan utformas på många olika sätt för att uppfylla olika typer av trygghetsbehov. Med hjälp av kameraövervakning kan vi bland annat motverka skadegörelse, brott och stölder, och verifiera eventuella inbrott.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Kameralösningar utifrån era behov

För att säkerställa förstklassiga kameralösningar är Great Security certifierad anläggarfirma CCTV med egna behöriga ingenjörer. Utöver högkvalitativa resultat innebär det att våra ingenjörer kan utveckla och anpassa lösningarna utifrån just era behov. Det kan i vissa fall innebära systemintegrationer med andra typer av säkerhetssystem. Olika rörelser eller skeenden i kameraövervakningen utvecklas för att skapa förutbestämda åtgärder, såsom trigga larm, tända belysning eller generera uppkoppling till larmcentral för bildverifiering.

Vad säger kamerabevakningslagen?

Kamerabevakningslagens syfte är att se till att kamerabevakning bara används när övervakningsintresset väger tyngre än integritetsintresset. Att navigera rätt i lagbeskrivningar såsom Kamerabevakningslagen är inte alltid lätt.

Great Security hjälper er gärna med detta genom bland annat behovsanalys, framtagning av ansökningshandlingar och uppskyltning för kameraövervakat område.

Vi erbjuder även

Serviceavtal

Med serviceavtal säkerställs långsiktig funktion och hållbarhet genom årliga revisioner.

Läs mer

Rådgivning

Great Security är din rådgivande partner för alla frågor gällande kameralösningar och fysisk säkerhet.

Fjärrsupport

Genom fjärrservice kan Great Security på distans fort säkerställa funktion vid eventuella problem.

Hosting

Great Security säkerställer att datalagringen av systemet sköts på ett korrekt och säkert sätt. Ni slipper oroa er för virus, certifikat och back-ups!

Vill du veta mer?