expand_more

Göteborg – Wasa Larm

expand_more

Wasa Larm - en del av Great Security

Kontor

Vi på Wasa Larm hjälper företag och privatpersoner med lösningar inom lås, larm och säkerhet

Wasa Larm – Abonnemangsbaserade säkerhetssystem

Wasa Larm erbjuder företagslarm, villalarm och kamerasystem med fast månadsavgift. Det skall vara enkelt att känna sig trygg, därför erbjuder Wasa larm alltid kostnadsfri säkerhetsanalys, fri installation, fria utryckningar och fri service. Vi hjälper företag och privatpersoner både lokalt och på rikstäckande nivå.

Alltid med Wasa Larm

  • Fast månadskostnad
  • Fri installation
  • Kostnadsfri säkerhetsanalys
  • Uppkoppling till larmcentral
  • Fria utryckningar
  • Total materialgaranti och fri service

Kontakta oss idag för beställning eller frågor. Vår kunniga personal står alltid redo att leverera en optimal säkerhetslösning utifrån kundens unika behov.

På Wasa Larms egna hemsida kan du läsa mer om våra lösningar.

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och
möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

 

Vill du veta mer? Ring 010-146 30 00