Hantering av nycklar och taggar

Bekvämlighet och tidsbesparing

Att ha ett lås- eller passersystem från Great Security i sin anläggning ska vara bekvämt och inte kräva tid från er som användare. För att underlätta för er erbjuder Great Security olika former av hantering av era nycklar och passertaggar. Läs mer om hur vi kan hjälpa just er!

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Låt Great Security sköta administrationen

Administrationen för ett lås- eller passersystem kan vara tidskrävande. Nycklar ska tilldelas nya hyresgäster, behörigheter för passertaggar ska uppdateras och fastighetsskötare ska få tillgång till nycklar. Låt Great Security hantera detta medan ni kan luta er tillbaka och fokusera på annat.

Great Security säkerställer givetvis att era nycklar och passertaggar hanteras på ett professionellt och säkert sätt. Det inkluderar bland annat säker förvaring och behörighetskontroll i samband med utlämning av nycklar och passertaggar. Great Security kontrollerar även att utlånade nycklar återlämnas enligt överenskommet.

Personlig service i din lokala butik

Hantering av nycklar och passertaggar sköts i din närmsta Great Security-butik. Great Security har totalt 30 butiker med engagerad butikspersonal. I våra butiker träffar du några av branschens bästa låssmeder som levererar personlig service med stor lokalkännedom. Öppettiderna är anpassade för fastighetsförvaltare och hantverkare, vilket underlättar arbetet i era fastigheter.

Exempel på tjänster som Great Security bistår med

Lås-, nyckel- och taggtillverkning

Great Securitys professionella låssmeder tillverkar lås, nycklar och taggar utifrån era specifika behov

Styrning av behörigheter i ert system

Great Security justerar, enligt önskemål, behörigheter för era passertaggar eller elektroniska nycklar

Förvaring av nycklar

Huvudnycklar och fastighetsskötarnycklar förvaras i tryggt i säkerhetsskåp hos Great Security

In- och utlämning av nycklar och taggar

Hantering av in- och utlämning av nycklar, inklusive behörighetskontroll och kvittens, till hyresgäster och fastighetsskötare

Vill du veta mer?