Om oss

EN KOMPLETT, KOMPETENT OCH ERFAREN SÄKERHETSLEVERANTÖR

Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som erbjuder smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i fokus, för att fylla såväl stora som små trygghetsbehov.

expand_more

Hitta din lokala butik eller kontor

expand_more

Vi är stolta över våra medarbetare!


På Great Security är det viktigt att våra medarbetare har rätt kunskap och erfarenhet så att de kan leverera smarta säkerhetslösningar utifrån kundens specifika behov. Våra medarbetare är mycket engagerade i både säkerhetslösningen, den långsiktiga kundrelationen och affären. Idag är vi 450 medarbetare och finns på 36 orter, för att vara tillgängliga och ge bästa möjliga service till våra kunder. Du hittar alla våra kontor och butiker under Kontakt

Great Security ligger alltid i teknisk framkant och har ett starkt framtidsfokus. För oss är det viktigt att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer. Vi är glada att våra medarbetare känner stolthet över att vara en del av vår organisation, och en stor samhörighet med varandra.

På vår karriärsida kan du läsa mer om våra medarbetare som berättar om hur det är att jobba hos oss. Där finns även information om alla våra lediga tjänster runt om i Sverige.

Vår vd har ordet

Great Security är ett av Sveriges största säkerhetsföretag med 36 kontor i hela landet. Vi har ett heltäckande erbjudande med lösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga.

Som vd för Great Security brinner jag för att vi alltid ska arbeta utifrån vår värdegrund ”Kunden i centrum”. Det innebär att Great Securitys medarbetare i varje aktivitet och beslut ska se situationen ur kundens synvinkel. För att följa upp detta utgår vi från regelbundna kundundersökningar och tydliga riktlinjer, och vi delar årligen ut utmärkelsen ”Årets kundorienterade medarbetare” för att uppmärksamma och hylla förebilder i organisationen. “Kunden i centrum” finns med på agendan i hela leveranskedjan och för samtliga arbetsroller.

För att vara kundernas förhandsval behöver vi även vara medarbetarnas förstahandsval. Hos våra 470 engagerade medarbetare finns mycket stor kompetens och erfarenhet. Medarbetarna är våra viktigaste tillgångar och vi arbetar kontinuerligt för att de ska kunna utvecklas och trivas inom bolaget över lång tid. För att stärka våra medarbetares kompetenser har vi utvecklat interna utbildningspaket som vi kallar ”Great Academy”.

Säkerhetsbranschen växer och för att fortsatt erbjuda branschens bästa erbjudande ska Great Security vara i teknikens framkant. Vi följer med i utvecklingen och ser en stark organisk tillväxt. Detta kompletterar vi genom att kontinuerligt utvärdera nya spännande förvärvsmöjligheter.

Pontus Skårner, vd
Great Security

Aktuellt