expand_more

Mariestad – Vadsbolås

expand_more

Great Security Mariestad - Vadsbolås

Butik och kontor

Vi i Mariestad (Vadsbolås) hjälper företag och privatpersoner med lösningar inom lås och säkerhet

Vår butik i Mariestad - Lokalt och personligt

Hos oss i Mariestad (Vadsbolås) kan du få hjälp med det mesta som rör lås och säkerhet. Vår trevliga personal finns alltid redo för att hjälpa dig med dina problem och hitta lösningar. Till vår butik är alla välkomna – såväl lekmän som proffs.

Vi är specialiserade inom alla typer av lås, och har ett nära samarbete med Vadsbolarm som erbjuder elektroniska säkerhetssystem såsom larm, passersystem och kameraövervakning. Vi hjälper privatpersoner och företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Var finns vi?

Besök gärna vår butik på Viktoriagatan 26, Mariestad.

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

Vill du veta mer? Ring 010-491 31 00