expand_more

Upplands Väsby

expand_more

Great Security Upplands Väsby

Butik

Vi i butiken i Upplands Väsby, norra Stockholm, hjälper företag, bostadsbolag & privatpersoner med lösningar inom lås och säkerhet

Vår butik i Upplands Väsby - Lokalt och personligt

Hos oss i butiken kan du få hjälp med det mesta som rör lås, nycklar, passersystem, dörrautomatik & utrymning. Vår trevliga personal finns alltid redo för att hjälpa dig med dina problem och hitta lösningar.

Hos oss kan du få hjälp med installation av:

• Passersystem
• Dörrautomatik
• Lås och nycklar (Låssystem)
• Utrymning

Vi hjälper privatpersoner, bostadsbolag & företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Var finns vi?

Besök gärna vår butik på Kanalvägen 5A, Upplands Väsby.

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och
möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

Vill du veta mer? Ring 08-588 969 66