expand_more

Gnesta

expand_more

Great Security Gnesta

Butik

Vi i butiken i Gnesta hjälper företag och privatpersoner med lösningar inom lås, larm och säkerhet

Vår butik i Gnesta - Lokalt och personligt

Hos oss i butiken kan du få hjälp med det mesta som rör lås, nyckel & larm. Vår trevliga personal finns alltid redo för att hjälpa dig med dina problem och hitta lösningar. Till vår butik är alla välkomna – såväl lekmän som proffs.

Hos oss kan du få hjälp med installation av:

  • Larminstallation inom företagslarm, inbrottslarm, brandlarm & driftlarm.
  • Brandsäkerhet
  • Kamerabevakning
  • Passersystem
  • Dörrautomatik
  • Lås och nycklar

 

Vi hjälper privatpersoner och företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Var finns vi?

Besök gärna vår butik på Västra Storgatan 5, Gnesta.

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och
möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

Vill du veta mer? Ring 0158-123 70