2 september, 2022

Ta chansen att bli Great!

Förstahandsvalet hos medarbetarna

Great Security växer och den som varit uppmärksam i våra externa kommunikationskanaler har kunnat se att vi söker medarbetare för tjänster såsom säkerhetstekniker och projektledare till flera av våra kontor.

Great Securitys vision är inte endast att vara kundernas förstahandsval utan även medarbetarnas förstahandsval. Som ett av Sveriges största säkerhetsföretag har Great Security möjlighet att erbjuda unika karriärsmöjligheter, till exempel att ta steget från tekniker till projektledare eller att fördjupa sina kunskaper och erfarenheter inom ett visst tekniskt kompetensområde.

Engagerade medarbetare

Engagerad är ett av Great Securitys värdeord och engagemang premieras inom bolaget. Flera medarbetare uttrycker det som att ”vill man så får man”. Det är många medarbetare som gjort spännande resor inom bolaget. Läs gärna mer om vår platschef i Göteborg, Niklas, och vad han har gjort under sina år på Great Security.

Vi lyfter våra stjärnor

Varje år utses Årets stjärnor för att lyfta medarbetare som utmärkt sig särskilt mycket under verksamhetsåret. Vi utser stjärnor i kategorierna:

  • Årets smarta medarbetare
  • Årets engagerade medarbetare
  • Årets kundorienterade medarbetare
  • Årets kollega
  • Årets sälj

Vill du också bli Great?

Aktuellt