Karriär

smarta lösningar AV engagerade medarbetare

Vi vill vara förstahandsvalet för alla duktiga medarbetare inom säkerhetsbranschen! Vi erbjuder därför ett företag med högt i tak, varierande arbeten och kompetenta medarbetare som skapar glädje på jobbet.

Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag, och vi är ständigt på jakt efter nya engagerade och duktiga medarbetare. Kom och väx med oss!

Lediga jobb arrow_downward

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, både i team och ute på självständiga uppdrag.

Enligt vår senaste medarbetarundersökning (september 2022) så trivs våra medarbetare med sina arbetsuppgifter och kollegor och man är stolt över sitt arbete.

Hos oss får du utvecklas och lära dig nya saker kontinuerligt och du får jobba med trevliga, kunniga och engagerade kollegor!

VÅRA VÄRDEORD

Våra värdeord tar vi med oss i samtliga beslut och aktiviteter. De finns till för att hjälpa oss att agera för kundens och Great Securitys framgång.

VÅR VISION

Great Security ska vara förstahandsvalet för både kunder och medarbetare.
Genom den mest engagerade och kunniga personalen ska Great Security skapa, implementera och underhålla smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant för att uppfylla kundernas alla trygghetsbehov.

Träffa några av våra fantastiska medarbetare

FREDRIK LINDBLOM

Säljare

Jag jobbar med försäljning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamera-
anläggningar. Möten med kunder och att projektera säkra helhetslösningar gör att jag trivs med mitt arbete.

Att veta att mina kollegor gör allt för att genomföra leveransen till kund på bästa sätt gör arbetet inspirerande.

LENNY EKLUND

Produktansvarig & Låsmästare

Jag är certifierad låsmästare och produktansvarig för vår lås- och butikverksamhet. Till vardags projekterar, säljer och leder jag mekanikprojekt i region Mitt.

Great Security är ett lyhört bolag i ständig utveckling, där vi som medarbetare har ett stort inflytande. Tillsammans med en stark lagkänsla skapar det en härlig arbetsplats!

Kim berättar om sin resa på Great Security

Från kock till säkerhetstekniker!

Idag arbetar jag som säkerhetstekniker i Göteborg med inriktning på brandlarm, men så var det inte för tre år sedan. Då arbetade jag som kock och var sugen på att prova något nytt. Jag kom i kontakt med Great Security och tyckte det verkade som en spännande bransch och fick då chansen att börja på ett nytt äventyr.

I början fick jag följa med andra tekniker för att lära mig hantverket, regelverket, produkter och mycket mer. Jag tyckte det var kul och lärde mig mycket – utvecklingen gick fort och idag arbetar jag helt självgående som servicetekniker. Jag känner verkligen att Great Security gav mig möjlighet att utvecklas och växa inom företaget. Detta är en del av det jag älskar med Great Security – det spelar ingen roll vad du har för erfarenhet tidigare, visar du att du vill, så får du alla chanser i världen att lyckas här.

Mina arbetsdagar är väldigt varierade. Jag gör allt från att jobba självständigt med driftsättningar och utbildningar för personal, till att jobba tillsammans i team på större byggprojekt. Variationen på projekt är också väldigt rolig, vi arbetar på förskolor, gallerior, kontorskomplex eller mindre byggen. Som säkerhetstekniker är man ofta på resande fot med många bollar i luften samtidigt, vilket gör att man ständigt utvecklas!

Teamkänslan på Great Security är väldigt bra. Stöter man på problem så kan man ringa vem som helst. Kollegorna går alltid först, oavsett vem man ber om hjälp.

Det roligaste med jobbet är att ingen dag är den andra lik och att mina kollegor är mer som kompisarna. Branschen är också väldigt rolig då man aldrig blir fullärd – det kommer alltid ny teknik och nya uppdateringar till systemen vi jobbar med!

Vill du veta mer om oss?