21 mars, 2022

Årets stjärnor 2021 är utsedda

Fredrik Carlsson (Nordic Solution)

Årets smarta medarbetare

Med både bred och djup kunskap inom säkerhet imponerar Fredrik som en särskilt smart medarbetare. På ett engagerat och ödmjukt sätt delar han med sig av sin kunskap till andra medarbetare och skapar på ett lösningsorienterat sätt smarta lösningar.

Fares Fares (Region Syd)

Årets engagerade medarbetare

Med ett professionellt och lösningsorienterat kundbemötande skapar Fares långsiktiga kundrelationer samtidigt som han inspirerar kollegor till att vilja utvecklas. Hans närvarande och engagerade ledarskap får andra att växa och skapar en stolthet över Great Security som organisation och varumärke. Utöver detta är Fares engagerad i att utveckla bolaget och våra säkerhetslösningar.

Peter Fernlund (Region Mitt)

Årets engagerade medarbetare

Som en mycket omtyckt medarbetare är Peter engagerad i kundleveransen, den tekniska lösningen och samarbetet med sina kollegor. Genom att alltid se möjligheter ställer han upp för sitt team och när det behövs ta på sig arbetsbyxorna och utföra arbetet tillsammans med sitt teams tekniker.

Oskar Ekbäck (Region Nord)

Årets kundorienterade medarbetare

I sitt arbete med några av region Nords största avtalskunder visar Oskar på ett föredömligt sätt hur Great Security ska arbeta för att ha kunden i centrum. Genom att alltid finnas tillgänglig och ställa upp, både för kunder och sina kollegor, är han en förebild för det kundorienterade arbetssättet.

Fredrik Lindblom (Region Mitt)

Årets försäljning

Under 2021 har Fredrik imponerat med sina säljinsatser i region Mitt. Han har slagit sin höga säljbudget, tagit in flera nya kunder till regionen och utmanats med att styra sin försäljning för att finna rätt marginaler på en konkurrensutsatt marknad. Som en engagerad och tekniskt kompetent säljare hjälper han alla kontor inom region Mitt för att fortsatt skapa försäljningstillväxt i regionen.

Lars Gustavsson (Region Väst)

Årets kollega

Lars är en kollega som på det mest hjälpsamma sätt löser allt som kommer i hans väg. Med ett leende på läpparna skapar han hög kvalitet på både leverans, service och arbetsmiljö. Inget jobb är för litet eller för stort, Lasse löser allt!

Aktuellt