30 mars, 2022

Från kock till säkerhetstekniker!

Kim berättar om sin resa på Great Security

Idag arbetar jag som säkerhetstekniker i Göteborg med inriktning på brandlarm, men så var det inte för tre år sedan. Då arbetade jag som kock och var sugen på att prova något nytt. Jag kom i kontakt med Great Security och tyckte det verkade som en spännande bransch och fick då chansen att börja på ett nytt äventyr.

I början fick jag följa med andra tekniker för att lära mig hantverket, regelverket, produkter och mycket mer. Jag tyckte det var kul och lärde mig mycket – utvecklingen gick fort och idag arbetar jag helt självgående som servicetekniker. Jag känner verkligen att Great Security gav mig möjlighet att utvecklas och växa inom företaget. Detta är en del av det jag älskar med Great Security – det spelar ingen roll vad du har för erfarenhet tidigare, visar du att du vill, så får du alla chanser i världen att lyckas här.

Mina arbetsdagar är väldigt varierade. Jag gör allt från att jobba självständigt med driftsättningar och utbildningar för personal, till att jobba tillsammans i team på större byggprojekt. Variationen på projekt är också väldigt rolig, vi arbetar på förskolor, gallerior, kontorskomplex eller mindre byggen. Som säkerhetstekniker är man ofta på resande fot med många bollar i luften samtidigt, vilket gör att man ständigt utvecklas!

Teamkänslan på Great Security är väldigt bra. Stöter man på problem så kan man ringa vem som helst. Kollegorna går alltid först, oavsett vem man ber om hjälp.

Det roligaste med jobbet är att ingen dag är den andra lik och att mina kollegor är mer som kompisarna. Branschen är också väldigt rolig då man aldrig blir fullärd – det kommer alltid ny teknik och nya uppdateringar till systemen vi jobbar med!

Intresserad av Great Security?

Aktuellt