9 december, 2017

MediaMarkt sluter avtal med Great Security

Great Security har tecknat ett avtal med MediaMarkt i Sverige.

Avtalet innebär att Great Security levererar kompletta säkerhetslösningar med larm, lås, kamerasystem och passagelösningar till butikerna runt om i landet.

Valet föll på Great Security då vi sökte en samarbetspartner med dokumenterad erfarenhet av detaljhandel och effektiva lösningar för inbrottslarm, kamerasystem, passageanläggningar och låsinstallationer. Media-Markt står inför en kommande nysatsning och det är därför viktigt att den aktör vi samarbetar med också har ett rikstäckande nätverk, säger Per Kaufmann vd MediaMarkt Sverige.

Great Security har varit leverantör till MediaMarkt i nästan tio år, men framförallt inom låssystem. Nu växlar samarbetet upp i samband med att MediaMarkt gör en nysatsning i Sverige. Under 2018 ska 18 av 27 varuhus byggas om och moderniseras.

 Vi är stolta över att få vara med när MediaMarkt gör sin nysatsning. MediaMarkt har ett högt säkerhetstänkande och det gör projekten speciellt intressanta, säger Felix Hellberg, ansvarig för Retail, Great Security.

Fakta: Great Security

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag, med verksamhet på 20 orter, cirka 250 anställda och en omsättning på runt 470 miljoner. Företaget erbjuder spetskompetens inom brandlarm, kameralösningar, inbrottslarm, integrerade säkerhetssystem, passageanläggningar och låsinstallationer.

Fakta: MediaMarkt

MediaMarkt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik, med över 1000 varuhus i 15 länder. Företaget grundades 1979, ingår i tyska koncernen MediaMarkt Saturn Retail Group och har för närvarande 27 varuhus i Sverige. I MediaMarkts stora sortiment hittar man bland annat tv-apparater, smartphones, vitvaror och spelkonsoler till långa priser.

Aktuellt