7 april, 2021

Kunden i centrum – Så arbetar vi på Great Security

Att ha kunden i centrum är viktigt för oss på Great Security, så pass viktigt att vi valt Kundorienterad som ett av våra tre värdeord. För oss betyder det att i alla situationer se saker ur kundens synvinkel, i allt från de små sakerna till de stora sammanhangen.

Ett gemensamt synsätt i hela vår organisation

Great Security utgörs av nästan 400 engagerade medarbetare som alla är ansvariga för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och att skapa samt underhålla långsiktiga relationer. Det märker du som kund bland annat i att våra kunniga säljare identifierar vad du som kund faktiskt behöver och att våra projektledare anpassar smarta helhetslösningar utifrån era specifika behov. Samtliga medarbetare, även de du som kund inte alltid träffar, arbetar för att ge dig den bästa upplevelsen genom att skapa förutsättningar i arbetet för framgångsrika och långsiktiga kundrelationer.

En problemfri tillvaro för dig som kund

En del i att vara kundorienterade är att leverera en problemfri tillvaro för dig som kund för att du ska kunna fokusera på er huvudverksamhet. Great Security tar hand om säkerhetslösningen. Vi finns där ni är med någon av våra 25 säkerhetsbutiker och kontor och erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik, allt för att göra det enkelt för er som kund.

Aktuellt