4 juni, 2021

Great Security erbjuder säkerhetslösningar inom elektronik – Brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning

Brandlarm – Certifierad anläggarfirma med komplett erbjudande

Great Security är en certifierad anläggarfirma för brandlarm, med behöriga ingenjörer som kvalitetssäkrar projekt och installationer. Kraven för att vara certifierade är höga – en trygghet för dig som kund.

Great Security erbjuder även våra kunder tjänster som gör larmen ännu säkrare och kundens tillvaro ännu enklare, detta genom serviceavtal, årsprov, månadsprov och IP-baserade larmsändare med pollningsfunktioner. Great Security erbjuder även utbildningar inom brandskydd, exempelvis utbildning för anläggningsskötare.

Alla kunder har dock inte behov av ett certifierat brandlarm. För sådana kunder kan Great Security, med vår kunskap och erfarenhet, projektera ett enklare utrymningslarm med samma professionella upplägg. För att ge en snabbare och enklare utrymning erbjuder Great Security också talande utrymningslarm. I Great Securitys erbjudande finns även brandsläckare, rökluckor, brandtätning och utbildningar inom brandsäkerhet.

Inbrottslarm – Skapar trygghet som certifierad anläggarfirma

Great Security erbjuder alla typer av inbrottslarm, från grundläggande till de mest avancerade systemen. Det betyder att vi kan hjälpa dig med just de lösningar som du behöver. För din trygghet är Great Security certifierad anläggarfirma inbrottslarm larmklass 3, vilket betyder att vi har kompetens, med egna behöriga ingenjörer, för att projektera och installera klassade säkerhetsanläggningar. Great Security erbjuder även serviceavtal i olika nivåer för att säkerställa inbrottslarmets funktioner över tid.

Great Security har god vana att arbeta med stora projekt, vilket ofta kan innebära systemintegrationer. I ett integrerat system kan samma systemlösning kombinera larm med passagesystem, kamerateknik och lås. Ett integrerat system innebär lägre installationskostnader, bättre kontroll och enklare administration. En viktig del av säkerhetssystemen är överföringen av larm till larmcentralen, något som Great Security givetvis erbjuder.

Passersystem – En smidig och ekonomisk försäkring för skydd från obehöriga

Genom att skydda er verksamhets/fastighets skal med ett passersystem från Great Security säkerställs att rätt personer smidigt kan ta sig in i era byggnader och att obehöriga effektivt stängs ute. Genom att installera ett passersystem minskar behovet av nycklar. I passersystemet kan flera funktioner integreras såsom porttelefon, tvättstugebokning, post-, paket- och fastighetsboxar samt digitala informationstavlor.

Kopplat till passersystem erbjuder Great Security hosting-avtal, vilket innebär att Great Security säkerställer att datalagringen av ert passersystem sköts på ett korrekt och säkert sätt för att du som kund inte ska behöva oroa dig över datorer, virus, certifikat och backup av system.

Kameraövervakning (CCTV) – Great Security ser åt dig

Med en kameralösning säkerställer Great Security att ett område alltid är under uppsikt, vilket motverkar skadegörelse, svinn och stölder. I vissa fall kan det till och med förebygga olyckor. Men kameraövervakning handlar inte bara om att kunna motverka brott – det finns en mängd andra användningsområden, som processövervakning och bevakning av anläggningar och maskiner. I ett senare inlägg kommer vi att fördjupa oss i Great Securitys affärsområde Vision som är specialiserade inom avancerade kameralösningar med applikationer utanför säkerhetsområdet.

Inom kameraövervakning erbjuder Great Security förstklassiga lösningar och vi är dessutom certifierad anläggarfirma CCTV med egna behöriga ingenjörer och bred kompetens inom många olika IP-plattformar. Med god bildkvalitet och stor flexibilitet kan Great Security koppla upp er anläggning mot en nationell larmcentral för att direkt kunna generera bildverifiering. Med fjärrlösningar erbjuder Great Security även service- och underhållsavtal.

Aktuellt