16 januari, 2023

Great Security ställer ut på e-Hälsa+MVTe 2023

Träffa en digital medarbetare som skapar trygghet och förbättrar ert arbete

Den 25–26 januari 2023 öppnas portarna till årets största mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi på Kistamässan i Stockholm. Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa och en konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Great Security kommer att ställa ut på mässan och presentera vår lösning med en digital medarbetare som skapar trygghet och förbättrar arbetet inom vård och omsorg, där omsorgstagaren ges en bekväm och trygg tillvaro utan onödiga tillsynsbesök.

”Vi vill flytta fokus från reaktiv till proaktiv omsorg. Med vår lösning, i form av en digital medarbetare, minskas fallolyckor och stress, samtidigt som vi skapar möjlighet till riktade åtgärder utifrån omsorgstagarens hälsotillstånd” – berättar Daniel Svensson, verksamhetschef för Great Security Vision.

Lösningen är byggd från grunden för särskilt boende och har utformats med smarta sensorer som mäter aktivitet och larm som endast utlöses vid behov. Det är ett modulärt system som snabbt och smidigt installeras och som enkelt kan kompletteras vid behov.

Great Security bjuder på entrén till mässan

Vi vill gärna att ni träffar oss på mässan och bjuder därför på entrén. Vår VIP-länk nedan ger även 30% extra rabatt på konferensbiljetterna.

 

Träffa oss på mässan!

Aktuellt