18 maj, 2022

Great Security i nytt ramavtal med Sveriges kommuner och regioner

Över 1100 kommuner, regioner och kommunala bolag kan nu avropa tjänster från Great Security

Sveriges kommuner och regioner med tillhörande verksamheter kommer under 4 år framåt att kunna avropa tjänster för teknisk säkerhet och service från Great Security Solution genom ett nytt avtal som startade i mars 2022. Adda Inköpscentral AB upphandlar och förvaltar ramavtal för 80 % av Sveriges kommuner och regioner samt kommunala bolag. Totalt ingår ca 1100 kommuner, regioner och kommunala bolag i det nya avtalet.

Upphandlingen har ställt höga krav på Great Security och vårt erbjudande. I upphandlingen har vi bland annat granskats och kvalificerats för funktion, integrationer, hållbarhet, informationssäkerhet, kvalitetsarbete och prissättning.

Ramavtalet inkluderar stora delar av Great Securitys erbjudande

Genom ramavtalet kan kunderna nu avropa teknisk säkerhet och service via förnyad konkurrensutsättning. Great Security Solution är i avtalet berättigade att erbjuda tjänster inom tio olika teknikområden. Från installation, support och service av passagesystem, låsanläggningar, digitala nycklar, brandskyddssystem, till support och service av befintliga inbrottslarm, kameraövervakning samt överfallslarm.

– Vi är otroligt stolta över att ha fått förtroende från Adda Inköpscentral och möjligheten att leverera tjänster för teknisk säkerhet till Sveriges kommuner och regioner. De står för många av de viktigaste funktionerna i vårt samhälle och kravet på säkerhet och trygghet är stort, säger Bo Jonasson, Affärsområdeschef för Great Security Solution.

Kontakt för mer information

Kontakta oss för mer information om avtalet eller hjälp att komma i gång. Vi hjälper alla avropsberättigade verksamheter från norr till söder.

Bo Jonasson, Affärsområdeschef Great Security Solution

bo.jonasson@greatsecurity.se

+46 (0)8-551 09 798

Adda har även en detaljerad guide som beskriver hur du kan gå till väga med ditt avrop, med att specificera dina behov och krav på det du ska köpa från ramavtalet. Läs mer hos Adda.

Aktuellt