22 september, 2022

Great Security förvärvar Wasa Larm och stärker erbjudandet inom företagslarm

På bilden: Pontus Skårner (VD Great Security), Jimmy Holm och Henrik Dunör (Grundare och ägare Wasa Larm), Patrik Tidebrant (Vice VD Great Security), Falk Wahlström (MVI).

Great Security fortsätter att växa inom abonnemangsbaserade säkerhetslösningar och förvärvar Göteborgs-baserade Wasa Larm som erbjuder smarta larm- och kameralösningar för företag och privatkunder.

Wasa Larm grundades 2005 av Jimmy Holm och Henrik Dunör, som även efter förvärvet kommer att vara kvar i sina ledande befattningar. Wasa Larm erbjuder smarta abonnemangsbaserade larm- och kameralösningar för företag och privatkunder. Enkla prismodeller i kombination med en hög servicenivå har skapat en lojal och växande kundbas. Wasa Larm har genom åren växt framgångsrikt och skapat ett välkänt varumärke i Västsverige.

”Wasa Larm är ett mycket välskött bolag med nöjda kunder och stabila intäkter. Bolaget verkar i ett marknadssegment som Great Security ser som mycket attraktivt. Detta, i kombination med bolagets kunniga medarbetare och höga servicekänsla, gör att de passar perfekt in i Great Security. Vi är mycket glada över att kunna välkomna Wasa Larm. Deras erfarenheter och kunskaper kommer att vara en stor tillgång och värdefullt för både befintliga och framtida kunder”, säger Pontus Skårner, VD Great Security

Wasa Larm har alltid satt kunden i första rummet och ser sammanslagningen med Great Security som ett sätt att nå fler kunder över hela landet, samtidigt som man kan leverera ännu bättre service till befintliga kunder.

”För att fortsätta växa i den takt vi vill krävs mer resurser och bredare geografisk närvaro, något som samarbetet med Great Security kan erbjuda. Vi är övertygade om att vi kan bidra med ett starkt koncept och vi ser stora möjligheter att fortsätta växa tillsammans. Vi har kunder över hela Sverige, och med Great Securitys nationella närvaro kan vi också ge dem en ännu bättre upplevelse”, säger Jimmy Holm, Wasa Larm

 

Om Great Security

Great Security är ett av Sveriges ledande oberoende säkerhetsföretag. Vi erbjuder smarta och heltäckande säkerhetslösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i första rummet för att möta varje enskild kunds unika krav, behov och förutsättningar. Great Security omsätter ca 700 mkr och har ca 400 medarbetare. Med 27 kontor och ett starkt partnernätverk finns vi alltid nära våra kunder.

 

Kontaktpersoner:

Pontus Skårner

Great Security Sverige AB

pontus.skarner@greatsecurity.se

+46 70 334 82 27

 

Jimmy Holm

Wasa Larm AB

jimmy@wasalarm.com

+46 73 510 06 03

Aktuellt