15 mars, 2023

Årets stjärnor 2022 är utsedda!

För tredje året i rad utser Great Security Årets stjärnor – medarbetare inom bolaget som utmärkt sig särskilt mycket under verksamhetsåret 2022. Stjärnorna utses i kategorierna för våra värdeord – Smart, Engagerad och Kundorienterad – samt Kollega och Försäljning. Detta år har vi två vinnare i kategorierna Smart och Försäljning.

Linnea Runnerström (Region Syd – Lund)

Årets smarta medarbetare

Linnea har sedan sin start på Great Security visat att hon tar ansvar, snabbt lär sig och kan applicera nya kunskaper på ett smart sätt. Hon delar dessutom med sig av sina kunskaper och genomför uppskattade utbildningar för kollegor såväl som kunder.

Linnea visar förmåga att tänka utanför boxen för att finna smarta lösningar, och bidrar därmed med innovation till sin affärsenhet. Hennes strukturerade och professionella arbetssätt uppskattas liksom hennes positiva inställning.

Claes Hellenäs (Region Väst – Varberg)

Årets smarta medarbetare

Med snart 25 års erfarenhet inom bolaget är Claes en stor tillgång i form av en mycket skicklig tekniker och omtyckt kollega. Som en trogen medarbetare har han utvecklat både djup och bred kunskap som han delar med sig av till sina kollegor.

Claes har en Inlärningsförmåga som är svår att konkurrera med samt en oerhörd teknisk nyfikenhet. Han är mycket mån och att leverera en bra lösning och oavsett svårighetsgrad löser han alltid sin uppgift.

Jens Kjellberg (Region Mitt – Örebro)

Årets engagerade medarbetare

Jens är en uppskattad medarbetare med stor yrkesstolthet och ett engagemang utöver det vanliga. Han tar sitt arbete på största allvar och lägger mycket energi på att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Jens förstår betydelsen av sin roll inom smarta inköp och har en magisk förmåga att förhandla. Genom sitt arbete skapar han bra förutsättningar för sina kollegor genom att samordna, återkoppla och skapa ordning och reda. Dessutom är han uppskattad av kunderna med sin positiva och serviceinriktade inställning.

Sebastian Öström (Nordic Solution – Stockholm)

Årets kundorienterade medarbetare

Sebastian är en sann förebild gällande synsättet ”kunden i centrum”. Han har alltid ett leende på läpparna i sin kontakt med kunder – oavsett om det rör sig om genomförande av en årskontroll eller under sina inhopp som servicekoordinator i Solutions servicecenter.

Han har ett starkt öga för att se vad kunden verkligen behöver och arbetar strukturerat för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad säkerhetslösning hos kunden. Genom detta arbetssätt förbättrar han våra kundrelationer och genererar merförsäljning som är till nytta för kunden.

Agnes Karlsson (Region Nord – Väsby)

Årets kollega

Agnes har på kort tid införskaffat sig kunskaper som få lyckas med under en hel yrkeskarriär. Hon är alltid vänlig och tillmötesgående mot både kunder och kollegor, oavsett hur stor hennes arbetsbelastning är.

Agnes är dessutom en duktig lärare, med en stor portion pedagogik och tålamod. Det är inte endast kollegorna i Väsby som får ta del av hennes positiva egenskaper utan medarbetare på andra enheter i Great Security uppskattar henne för hennes personlighet och professionella arbetsinsats.

Axel Falck (Region Syd – Malmö)

Årets försäljning

Axel har under året haft en betydande roll för region Syds säljorganisation. Han har varit tongivande i regionens upphandlingsarbete och varit en viktig del i tilldelningar av avtal med kunder såsom Region Skåne och Barsebäck Golfklubb.

Utöver traditionellt försäljningsarbete har Axel varit aktiv i utvecklingen av företagets säljarbete, däribland genom bearbetning av nya kunder, genomförande av riktade kundevenemang samt som säljrepresentant i Great Securitys nationella säljforum.

Ulf Petersson (Region Syd – Lund)

Årets försäljning

Ulf är en skicklig säljare som under året sålt ett stort antal projekt till en bred skara kunder. Han har tagit ansvar för sina affärer och levererar lönsamma projekt.

Med gedigen erfarenhet, kompetens och fingertoppskänsla lyckas Ulf identifiera kundernas behov och sköta sina kundrelationer med stort engagemang, ett härligt bemötande och återkommande uppföljning. Han är dessutom en uppskattad kollega som inspirerar andra i sitt säljarbete.

Aktuellt