12 februari, 2019

Great Security tecknar ramavtal med Skanska

Great Security och Skanska har tecknat ett rikstäckande ramavtal inom beslagning av all nyproduktion. Avtalet omfattar bland annat projektering, låsssystem dörrautomatiker och utrymning. Great Security räknar med att ramavtalet ska ge en årsomsättning på runt 30-50 miljoner.

Det här blir ett bra komplement till vår befintliga verksamhet på ROT-marknaden, samtidigt som vi kommer att behöva arbeta hårt och utveckla nya verksamheter för att hantera vår nya storkund. Vi har redan börjat arbeta intensivt med organisationen och håller just nu på med flera större projekteringsarbeten, säger Håkan Elgstrand, säljansvarig Nord på Great Security.

Håkan har förhandlat fram avtalet från Great Securitys sida, tillsammans med affärsområdeschefen Kenneth Holmberg. Det tog ett antal månader att arbeta fram en lösning som ger både säkerhetsföretaget och Skanska en god affär.

Det är så klart positivt om det här avtalet också leder till merförsäljning inom Great Security, och 1jag tänker då på brandlarm, passersystem, kameraövervakning, förebyggande brandskydd och allt annat vi har i vår portfölj, avslutar Håkan.

Tidigare har Great Security bland annat säkrat upp Biomedicum i Solna åt Skanska och i Eslöv har man precis börjat installera mekanik, motorlås och dörrautomatiker på en ny gymnasieskola som Skanska byggt.

Aktuellt