28 maj, 2021

Great Security förvärvar Låsmakarna och stärker sin position i Stockholm

Great Security fortsätter att växa i Stockholmsregionen och förvärvar låssmedsföretaget Låsmakarna. Verksamheten erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom lås och passersystem, framförallt i centrala Stockholm. Förvärvet är en del av Great Securitys strategi att komma nära kunderna.

Låsmakarna AB grundades 1975 och har sedan 1989 drivits av bröderna Thomas och Peter Eriksson som nu, i samband med förvärvet, lämnar över stafettpinnen till Great Security. Verksamheten erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom lås och passersystem i centrala Stockholm.

Jag gläds mycket åt att Great Security utökas med ytterligare en låsverksamhet i Stockholm och att vi kommer ännu närmare våra kunder, i linje med ett av våra värdebegrepp att arbeta med kunden i centrum. Jag ser också fram emot att kunna erbjuda Låsmakarnas befintliga kunder ett utökat spektrum av säkerhetslösningar inom bl.a. inbrotts- och brandlarm. Låsmakarna är ett välskött företag som känns väldigt tryggt att ta över, säger Pontus Skårner, VD på Great Security.

Låsmakarna har alltid värnat om sina kunder och ser sammanslagningen med Great Security som ett sätt att leverera ännu bättre service till sina kunder.

Vi tror att Great Security kan ta Låsmakarna från Superettan till Allsvenskan i säkerhetsbranschen. Att hålla en hög servicegrad har alltid varit viktigt för oss och för att kunna leverera kvalitet till fler och större kunder krävs större resurser, något som samarbetet med Great Securitys övriga kontor i regionen kan erbjuda. För oss har det varit viktigt att hitta ett företag som kan ta hand om våra kunder på ett bra sätt. Vi har haft relationer med vissa kunder i över trettio år och vi vill kunna ge dem en ännu bättre upplevelse tillsammans med Great Security, berättar Thomas Eriksson.

Great Security vill vara förstahandsvalet för kunder och medarbetare. Genom den mest engagerade och kunniga personalen ska Great Security skapa, implementera och underhålla smarta säkerhetslösningar i teknikens framkant för att fylla kundens trygghetsbehov, såväl stora som små.

Great Security erbjuder kompletta säkerhetslösningar inom lås, passersystem, kameraövervakning, inbrottslarm och brandlarm. Great Security är rikstäckande genom kontor och butiker på 26 platser i Sverige och ca 400 medarbetare och har idag en omsättning på närmare 700 MSEK. Förstärkt med ett partnernätverk kommer vi alltid vara nära kunden.

Aktuellt