2 juni, 2021

Great Security erbjuder säkerhetslösningar inom mekanik – Mekaniska låssystem, elektroniska cylindrar och dörrautomatik

Mekaniska låssystem – Great Security är specialister

Mekaniska låssystem är en viktig grundpelare i Great Securitys verksamhet. Med en omfattande låssmedsverksamhet, har Great Security stor erfarenhet av att kombinera mer traditionella lösningar med den senaste digitala tekniken.

Kompletterat till detta erbjuder Great Security även tjänster såsom

  • Central nyckeladministration
  • Projekteringshjälp med dörrstandarder
  • Projektering av låssystem
  • Service- och underhållsavtal för låssystem

Inom kort kommer även Great Securitys nya kundportal att lanseras där du som behörig beställare enkelt kan beställa och följa beställningar för bland annat nycklar.

Elektroniska cylindrar – Ett smartare sätt att öppna dörrar

Med elektroniska cylindrar och dörrbladsläsare blir passagekontroller enklare för fler. Det är en smart lösning där behörigheter för vem som får passera var och när i en byggnad enkelt kan definieras, allt utan en omfattande installation. Med elektroniska cylindrar kan även borttappade nycklar snabbt, enkelt och kostnadsfritt spärras.

Flera av Great Securitys lösningar är molnbaserade och du som kund kan styra och ändra behörigheter för tillgång till olika lokaler. Det här är en perfekt lösning för bostadsrättsföreningar, coworking spaces, energibolag och många andra företag och organisationer.

Dörrautomatik – Säkerställer tillgänglighet för alla

Med dörrautomatik kan dina besökare enkelt ta sig in och ut ur fastigheten.

Great Security skräddarsyr kompletta och flexibla lösningar för hela dörrmiljöer. Med automatiska dörröppnare, dörrstängare och utrymningsbeslag kan vi enkelt göra anpassningar för funktionshinder, utrymningsvägar och bekvämare passager.

Aktuellt