28 april, 2021

Årets stjärnor – Great Securitys årliga utmärkelse till medarbetare

Smart, engagerade, kundorienterad, sälj och kollega

På Great Security vill vi hylla våra medarbetare. För att lyfta ett antal som utmärkt sig särskilt väl under 2020 har Great Security utsett Årets stjärnor. Dessa medarbetare har nominerats av sina kollegor och sedan korats som vinnare av ledningsgruppen eftersom de gestaltar våra värdeord på ett föredömligt sätt och har presterat utöver det vanliga.

Årets stjärnor har utsetts i fem kategorier:

  • Årets smarta medarbetare
  • Årets engagerade medarbetare
  • Årets kundorienterade medarbetare
  • Årets sälj
  • Årets kollega

Roger Holmberg

Årets smarta medarbetare 2020

Smart är ett av Great Securitys tre värdeord och utmärkelsen tilldelas Roger Holmberg, platschef i region Nord. Motiveringen lyder enligt följande: Smart är ett av Great Securitys tre värdeord och utmärkelsen tilldelas Roger Holmberg, platschef i region Nord. Motiveringen lyder enligt följande:

”Med gedigen erfarenhet och kunskap om produkter, kundernas behov och sina medarbetares styrkor skapar Roger den ultimata affären. Detta visas inte minst i de resultat som levereras från enheten i Väsby där Roger är platschef. Genom att på ett effektivt sätt leverera den bästa lösningen för en specifik kund exemplifierar Roger hur en smart medarbetare agerar.”

Alexander Johansson

Årets engagerade medarbetare 2020

Engagerad är ett av Great Securitys tre värdeord och tilldelas i år till två personer. Alexander Johansson, projektledare i region Mitt, med följande motivering:

”Alexanders ansvarstagande och engagemang genomsyrar allt hans arbete; i hans roll som kundansvarig för en av region Mitts största kunder, i hans initiativ att utveckla verksamheten med nya lösningar och som kollega som lyfter och hjälper sina kollegor. Genom att alltid ställa upp för andra visar han stort engagemang i att utveckla kundrelationer, Great Securitys verksamhet och sina kollegor.”

Stefan Lundqvist

Årets engagerade medarbetare 2020

Stefan Lundqvist, projektledare i region Väst (till vänster på bilden), med följande motivering:

”Med stort engagemang gör Stefan alltid sitt yttersta för att skapa en optimal leverans och säkerställa en nöjd kund, oavsett utmaning, tid eller plats. Han är omåttligt uppskattad av både kunder och kollegor för detta engagemang och sin trygghet. Stefan är en sann förebild som på ett förtroendeingivande sätt tar hand om sina kunder och kollegor.”

Filip Björkqvist

Årets kundorienterade medarbetare 2020

Kundorienterad är ett av Great Securitys tre värdeord och utmärkelsen tilldelas Filip Björkqvist, servicetekniker i Nordic Solution (till vänster på bilden). Motiveringen lyder enligt följande:

”Med stort engagemang och driv håller Filip våra värdeord smart, engagerad och kundorienterad levande. Han har en förmåga att tänka nytt och kreativt och alltid med kunden och uppdraget i centrum. Detta i kombination med hans lyhördhet och intresse gör att han tillför det lilla extra som gör skillnad för kunden. Han tror på den enskilde individens förmåga och skapar arbetsglädje och bra kundrelationer. Dessutom har Filip ett gott humör och en fantastisk anda som smittar av sig.”

Jim Abrahamsson

Årets sälj 2020

Årets sälj tilldelas en säljare som presterat utöver det vanliga och utmärkelsen tilldelas i år till Jim Abrahamsson, säljare i region Väst (till höger på bilden). Motiveringen lyder enligt följande:

”Genom ambitiöst arbete har Jim under 2020 hunnit offerera hela 317 offerter. Utfallet från detta har blivit imponerande 33 vunna affärer med en omsättning på totalt 20,7 miljoner kronor.  Jim tar hand om sina kunder och skapar på så sätt framgångsrika och långsiktiga kundrelationer, en förutsättning för att vara en framgångsrik säljare.”

Richard Persson

Årets kollega 2020

Årets kollega tilldelas en medarbetare som utmärkt som en särskilt uppskattad kollega och tilldelas i år till Richard Persson, säkerhetstekniker i region Syd. Motiveringen lyder enligt följande:

”Genom ambitiöst arbete, stor entusiasm och vilja att ställa upp utmärker Richard sig som en särskilt uppskattad kollega. Han gör arbetet roligare för sina kollegor och bidrar till en härlig arbetsmiljö med sin positiva inställning och ständiga stöttning av sina kollegor i deras arbete.”

Aktuellt