22 juni, 2022

Träffa Great Security på FastighetsMässan i Malmö 14-15 september

Great Security skapar en säker och bekväm tillvaro

I drygt två år har mässorna lyst med sin frånvaro, men nu är det äntligen dags att träffas igen! Great Security ställer ut med egen monter på FastighetsMässan Syd 2022 i Malmö 14-15 september.

FastighetsMässan är mötesplatsen för er som är verksamma inom förvaltning och utveckling av fastigheter. Great Security är på plats för att hjälpa er att hantera utmaningar inom drift, underhåll och förvaltning.

Ni och era hyresgäster ska känna er trygga från säkerhetsrisker som brand, inbrott och skadegörelse. Great Security erbjuder kompletta helhetslösningar som fungerar på lång sikt, uppfyller externa krav (t.ex. tillgänglighet, utrymning och systematiskt brandskyddsarbete) och som inte innebär omfattande administration.

Mer information om mässan och vårt deltagande

Mässan genomförs på Malmömässan och ni kommer att hitta våra engagerade medarbetare i segmentet fastighetssäkerhet i monter H:16. Utöver att träffa Great Security finns möjligheten att delta i FastighetsMässans seminarieprogram och andra aktiviteter. Läs mer om FastighetsMässans program.

Har du frågor gällande Great Securitys deltagande under mässan? Kontakta Anna Mårtenson, anna.martenson@greatsecurity.se

 

Anmäl dig kostnadsfritt som besökare

Aktuellt