1 juni, 2022

Great Security rekryterar ny regionchef till Skåne

Vi välkomnar Magnus Olsson!

För att utveckla Great Securitys verksamhet i Skåne rekryteras nu Magnus Olsson till regionchef för region Syd. Magnus har tidigare erfarenhet av elinstallationsbranschen och kommer närmast från Assemblin El där han var filialchef för Lund, Eslöv och Landskrona. Dessförinnan arbetade han som entreprenadchef på Lindsténs Elektriska.

Jag har under de senaste åren flera gånger fått höra om den höga kompetens som finns hos Great Securitys medarbetare. När jag sedan fick frågan om att vara med på resan för att vidareutveckla verksamheten i Syd så var valet inte särskilt svårt. Vi har en spännande resa framför oss i en region där alla möjligheter finns så nu kör vi och vi gör det tillsammans!

– Magnus Olsson, regionchef Syd

Inom den närmaste framtiden kommer region Syd att fortsätta arbeta med att strukturera verksamheten och arbetssättet mot kund. Kundnöjdhet och hög servicegrad är två fokusområden, något som bland annat stärks upp med en ny servicechef för regionens serviceverksamhet.

Om Region Syd – Vår verksamhet i Skåne

Great Security, med totalt 400 medarbetare och 26 kontor, utgörs av fyra geografiska regioner och två rikstäckande verksamheter. Region Syd är en av Great Securitys äldsta regioner och utgörs av drygt 70 engagerade medarbetare på våra kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona och Eslöv. Regionen erbjuder kompletta säkerhetslösningar med fysisk säkerhet i form av allt från låssystem och dörrautomatik till inbrottslarm och brandskyddsarbete.

Vill du komma i kontakt med Great Security Syd?

Aktuellt