28 oktober, 2022

Great Security rekryterar ny affärsområdeschef till Nordic Solution

Välkommen Kenneth Nilsson!

För att vidareutveckla Great Securitys rikstäckande affärsområde Nordic Solution har Kenneth Nilsson rekryterats som ny affärsområdeschef och tillträdde rollen 17 oktober. Kenneth har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen och kommer närmast från PE Teknik & Arkitektur AB där han var sektionschef för El, Tele och Säkerhet och delaktig i design av omfattande säkerhetssystem. Kenneths tidigare år i branschen, som såväl specialist som ledare, blir mycket värdefulla i utvecklingen av Nordic Solution och dess erbjudande mot nationella kunder med avancerade säkerhetsbehov.

”Det känns otroligt kul att komma in i och bli en del av Great Security. Jag har följt bolaget över en tid och sett den fantastiska utveckling som skett. Har även tidigare erfarenhet där vi drivit flertalet projekt tillsammans. Min upplevelse är att Great Security är ett starkt varumärke på marknaden med hög kompetens och bra leveranser till våra kunder. Jag ser med spänning fram emot att tillsammans med alla medarbetare inom företaget arbeta framåt för att fortsatt säkerställa att Great Security är den bästa säkerhetsleverantören på marknaden.”  

Om Nordic Solution

Great Security, med totalt 400 medarbetare och 28 kontor, utgörs av fyra regionala verksamheter och tre rikstäckande affärsområden. Nordic Solution är specialiserat på säkerhetslösningar mot nationella kunder med omfattande och avancerade säkerhetsbehov. Affärsområdet har djup teknisk kompetens och hjälper kunden med allt från projektering och installation till underhåll, serviceavtal och driftstjänster. Exempel på branscher som Nordic Solution arbetar med är kritisk infrastruktur, logistik, fastighetsbolag och industri. Affärsområdet bedriver även ett aktivt informationssäkerhetsarbete och är certifierade enligt ISO 27001.

Aktuellt