10 januari, 2018

Great Security förvärvar LISU Lås och Larmsystem

Great Security Holding har förvärvat bolaget Lisu Lås och Larmsystem AB med säte i Norrköping. Genom förvärvet etablerar sig Great Security nu lokalt i Östergötland och passerar 500 miljoner i omsättning.

Lisu är en väletablerad aktör som utgår med sin verksamhet från Norrköping, där man också har en låsbutik. Bolaget är certifierad anläggarfirma inom brand och inbrottslarm och har dessutom behörig ingenjör för CCTV och behöriga låsmästare för installation av större låssystem.

Patrik Karlsson, Fredrik Lindblom och Mikael Palmér som idag äger och driver LISU kommer fortsätta vara aktiva i bolagets fortsatta expansion och integrering i Great Security.

Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Great Security. Att få komma in i en större organisation och få behålla entreprenörsandan gillar vi skarpt, kommenterar ägartrion affären.

LISU är ett välrenommerat bolag med gedigen kompetens och ledning med en bredd som passar våra kunder och oss inom Great Security perfekt, säger Patrik Forsberg VD

LISU omsätter närmare 40 miljoner och har 25 anställda. Bolaget har de senaste åren haft en stark tillväxt.

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag, med verksamhet på 20 orter, cirka 250 anställda och en omsättning på ca 500 miljoner. Företaget erbjuder lösningar och spetskompetens inom brandlarm, kameraövervakning, passerkontroll, låsinstallationer och integrerade säkerhetssystem.

Aktuellt