expand_more

Stockholm – Liljeholmen

expand_more

Great Security Liljeholmen

Kontor

Vi på kontoret i Liljeholmen är specialister på brandlarm och service av brandlarmsanläggningar

El & Teleanläggningar/Great Security Liljeholmen

Vi på kontoret i Liljeholmen, hjälper företag framför allt inom områdena brandlarm, säkerhet och data/tele. Vi har många års erfarenhet och samarbetar med de främsta producenterna och leverantörerna inom respektive område. Vår huvudsakliga inriktning är att arbeta med brand- och utrymningslarmsystem där våra behöriga brandlarmsingenjörer och brandlarmstekniker har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi arbetar med alla fabrikat av brandlarmsystem.

Vi utför ofta periodiska provningar och kontroller av anläggningar som en del i kundens SBA (Systematiskt Brandskydds Arbete) då vi tillsammans med våra beställare ser till att hålla anläggningens tekniska status på topp samt att behörig personal erhåller kunskap om hantering och funktioner.

Vi hjälper privatpersoner, bostadsbolag & företag lokalt och på rikstäckande nivå. Hos oss kan du få innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Vårt kontor i Liljeholmen - Lokalt och personligt

Hör gärna av dig om du vill komma till vårt kontor på Sjöviksbacken 24. Här kan vi diskutera ert behov kring brandlarm, utrymningslarm, säkerhet & tele/data. Hos oss får du hjälp av erfaren personal som arbetat med alla typer av projekt på sjukhus, hotell, köpcenter och små som stora fastigheter.

Om oss i Liljeholmen

El & Teleanläggningar är ett företag inom Great Security koncernen som värdesätter personlig samverkan och strävar efter att uppnå bästa resultat i relationen med våra kunder.

Verksamheten

Vi arbetar mycket med brandlarm och utrymning larmsystem där vi huvudsakligen inriktar oss på service och underhåll av befintliga anläggningar. Provningar och underhåll av dessa är en stor del av vårt arbete där vi tillsammans med anläggningsinnehavaren kontrollerar och säkerställer funktionen av anläggningen, ofta görs det som en del av det systematiska brandskyddsarbetet.

Historik

Företaget startades 1992 av ägarna Jonas Rosenvik och Peter Wahlmark. Företaget har sedan starten varit serviceinriktat och i dagsläget så arbetar 2 stycken certifierade behöriga brandlarmsingenjörer samt 11 stycken servicetekniker på El & Teleanläggningar. Sedan 5/7 2019 ingår vi i Great Security-koncernen.

Miljö

Vår målsättning är att arbeta på ett ansvarsfullt sätt med minimal påverkan på vår omgivning samt att ständigt förbättra vårt beteende för en långsiktig och hållbar miljö. Till vår hjälp för detta använder vi det branschanpassade verktyget EIO-Q.

Kvalitet

Vi tar ansvar för att upprätthålla en hög kvalitet gentemot våra kunder vi omvärderar och förbättrar ständigt vårt kvalitetsarbete. Till vår hjälp för detta använder vi det branschanpassade verktyget EIO-Q.

Referenser

Driftbolag

Primär, L & T, Newsec, Property partner, Nordic PM, E3K, Assemblin.

Fastighetsbolag

Wallenstam, Huge, Newsec, Axfast, AMF-pension, Castellum, Skandia, Folksam, Aberdeen, Kungsleden, LE Lundberg, Huddinge Samhällsfastigheter, Landia, SBB Fastigheter, Corem.

Centrum

Tyresö, Älta, Länna, Viksjö, Huddinge, Flemingsberg, Skogås.

Hotell

Kristina konferens, Connect hotell

Vi erbjuder så mycket mer

Great Security finns på 35 andra orter i Sverige och är en komplett säkerhetsleverantör med medarbetare som kan hjälpa till med allt inom säkerhetslösningar för just Era behov – oavsett om det rör sig om rikstäckande verksamheter med avancerade säkerhetskrav eller uppdatering av passersystem på lokala bostadsrättsföreningar.

Vi på Great Security erbjuder smarta säkerhetslösningar inom både mekanik och elektronik och vi kompletterar våra installationer med personlig service, lokala säkerhetsbutiker och
möjlighet till fjärrsupport.

Med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda er kundanpassade säkerhetslösningar så att ni till fullo kan fokusera på er verksamhet och samtidigt känna en trygghet i att Great Security  levererar det skydd och den säkerhet som ni behöver.

Vill du veta mer? Ring 08-645 88 06